Oletko kiinnostunut omasta luovuudestasi?

Luovuus on yksilön ominaisuus, joka luo hyvinvointia, merkityksellisyyttä ja mielekkyyttä. Tunnistamalla omat luovat kyvykkyytemme voimme hyödyntää niitä niin työssämme kuin arjessamme.

Luovuus lähtee aina yksilöstä, mutta sen tuomat hyödyt ja taidot näkyvät myös yhteisöissä ja organisaatioissa, joissa toimimme. Vain suomalaisten luovaa suorituskykyä vahvistamalla voimme rakentaa yhdessä parempaa työelämää ja kestävämpää yhteiskuntaa!

 

Yksilön luovan suorituskyvyn viisi osa-aluetta

Tutustu omaan luovuuteesi ja mittaa luova suorituskykysi!

Ovatko vahvuutesi uteliaisuudessa vai itsevarmuudessa? Osana Luova työelämä 2030 -hanketta toteuttamamme kyselytutkimus auttaa kartoittamaan luovaa suorituskykyäsi sekä sen potentiaalia ja häiriötekijöitä. Kaikille avoin kysely tarjoaa paitsi tietoa luovuuden nykytilasta myös vinkkejä luovuuden vahvistamiseen. Saat vastattuasi kysymyksiin erittäin kattavan analyysin omasta luovuudestasi – vastaa kyselyyn!

Suomalaisten luovuus on oivaltavuutta ja oppimisen iloa

Kesällä 2022 toteutetun kyselytutkimuksen mukaan suomalaista työelämää ja luovaa suorituskykyämme vaivaa itsevarmuuden puute. Toisaalta oivaltavuus eli kyky ja halu löytää vaihtoehtoisia ajattelu- ja toimintatapoja on selkeä voimavaramme. Luovan suorituskyvyn taso vaihteli merkittävästi yli 3 000 vastaajan kesken. Lataa ja lue tutkimusraportti!

Luovuuden tutkimus- ja kehitystalo Yellow Methodin Susanna Rahkamo ja Pauliina Valpas avasivat tutkimuksen tuloksia Markkinointiliiton webinaarissa. Katso webinaaritallenne!